Nygårdsvej 11 stuen th. - Esbjerg

Nygårdsvej 11 stuen th. - Esbjerg

Find vej her!

Åben for betjening (forbøn) tirsdag fra kl. 15:00-17:00

Du kan bestille tid på mobil: 61 65 64 17
- eller du kan dukke op mellem kl. 15:00 og 16:00, og vi finder plads til dig - det er gratis at blive bedt for...

- læs mere på Facebook

Teamet i Healing Rooms Esbjerg står klar

Henning Ahlmann

Henning Ahlmann

Jeg hedder Henning Ahlmann. Jeg har igennem 14 år været med til at bede for mennesker i Healing Rooms. Det er gennem troen på Jesus at vi beder for mennesker i hans navn.

Vi har gang på gang oplevet, at mennesker bliver løst til frihed fra noget, som gør ondt i sjælen eller legemet. Det glæder os utrolig meget at kunne hjælpe, så du skal vide, at du er meget velkommen uanset hvad dit problem er. 

 

Otto Jessen

Otto Jessen

Tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart,

tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart, tekst med beskrivelse følger snart.

Sunneva Ellingsgaard

Sunneva Ellingsgaard

I mine teenageår, elskede jeg at komme til ungdomsmøder og på kristen sommerlejr. Som årene gik, kom jeg væk fra troen og levede et helt almindeligt liv. Dog var der hele tiden en længsel i mit indre efter den glæde, jeg havde i kristne fællesskaber som ung.

Forbøn for helbredelse gjorde mig nysgerrig, gav mig troen tilbage. Selv blev jeg helbredt i Healing Rooms efter mange år med smerter, der var ved at tage livet af mig - jeg var bevægelseshæmmet, gik med krykker og brugte rollator. Siden har jeg oplevet mennesker blive helbredt og blive sat fri for både psykiske og fysiske sygdomme.

Jeg har nu været med til at bede for syge i Healing Rooms i ca. 4 år, hvilket for mig er en kæmpe oplevelse hver gang helbredelser sker.

Frits Knudsen

Frits Knudsen

Jeg voksede op i et kristent hjem. Som 11-årig mistede jeg min mor i en ulykke. Da sognepræsten kom og besøgte os, udbrød han: ”Det er for tidligt at miste sin mor”. Jeg sagde ikke noget, men jeg tænkte, at det havde Gud vist bedre styr på end sognepræsten; så allerede der havde jeg en stærk tro på Gud. Og jeg vidste også, at Gud kunne helbrede, men det var først senere, at jeg blev kaldt til at bede for mennesker og formidle helbredelse. 

Jeg blev meget rørt på et sommerstævne i Mariager, hvor der blev berettet om, hvordan en handicappet dreng var blevet helbredt i et tog, efter en kristen kvinde havde bedt for ham. Det vækkede noget i mig, og jeg havde en kraftig oplevelse af, at Gud sagde: ”Det skal du også gøre”. 

Så da Healing Rooms startede op i Esbjerg, oplevede jeg, at nu var der grønt lys, og det har været en sand velsignelse at være med siden begyndelsen og opleve så mange helbredelser. Gud er god! 

Anette Bergen

Anette Bergen

Jeg er en kristen kvinde på 55 år. Jeg arbejder til dagligt som nattevagt på et plejehjem. Jeg har en personlig tro på Jesus Kristus som min frelser. Den tro har jeg haft, lige fra jeg var en lille pige og bevaret gennem hele mit liv.

Mit liv har, som de fleste, budt på både gode og meget svære ting. Bl.a. mistede jeg min far i en tidlig alder, og har også mistet mit lille barnebarn på blot 3 år. Derudover har jeg også været igennem en svær skilsmisse.

Men gennem alle de ting, har jeg altid fået hjælp, styrke, fred og glæde, når jeg har søgt min Himmelske Far.

Ved at være i Healing Rooms ønsker jeg at hjælpe andre til at søge og finde hjælp hos Gud, uanset hvad behovet og situationen er. Intet er for stort eller småt for Ham!